søndag den 2. marts 2014

Små pandekager

jeg har kørt de samme ting til morgenmad, og derfor ville jeg nu væk fra den græske yoghurt. Derfor blev der eksperimenteret lidt med små lækre pandekager, og det blev virkelig lækre! Så nu har jeg morgenmad til de næste par dage, måååms! Har planer om at spise to af dem til morgen med et æg og lidt hjemmelavet brombærsyltetøj. Jeg fik 9 små pandekager ud af opskriften.














Ingredienser: 

  • 2 æg
  • 1½ æggehvider (Eller to, jeg brugte pasteuriseret, så det er derfor jeg brugte 1½, men hvis du bruger friske hvider, så bare brug to)
  • 120 gram hytteost (Hvis du bruger 2 hvider, så brug evt. 5-10 gram mere hytteost)
  • 1 dl fløde
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk kardemomme
  • 1 nip salt
  • 2 spsk kokosfibre
  • Kokosolie eller smør til stegning
Fremgangsmåde: 
Blend æg og hytteost. Tilsæt derefter fløde og tørstofferne (bortset fra kokosfibrene). Blend eller pisk derefter dette. Når det er blandet, tilsætter du kokosfibrene, og blender/pisker det godt sammen. Steg dem på panden i godt med fedtstof. - Mit blus går op til 9 og jeg lavede dem på 5. 

Tip: 
Kan serveres med en hjemmelavet syltetøj, flødeskum, hjemmelavet nutella eller noget cremefraiche blandet med noget smag. 
De kan også bruges til noget middagsmad, hvis man bytter de søde krydderier ud med slat, peber, paprika/karry og måske lidt chili.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar