lørdag den 15. marts 2014

Svensk Pølseret

Som i sikkert har fået indtrykket af, så er jeg jo ret vild med kinaradissen! Og har glædeligt spist den som flødekinaradise. Men igår så jeg et opslag på facebook, hvor den blev brugt til svensk pølseret. Louise gav mig derved idéen, til også at kaste mig ud i at lave svensk pølseret. Jeg brugte hendes opskrift som inspiration, men har givet den mit eget præg. Jeg vil tro, at der vil være mad til ca. 3 mennesker. Her får i ihvertfald min udgave af Louises svenske pølseret. 













Ingredienser: 
  • 300 kinaradise
  • 200 blomkåls buketter
  • 200 gram bacon
  • 1 løg
  • 1 dåse tomatpure
  • 3 tsk ketchup
  • ca 2,5-3 dl. fløde (blev ikke afmålt)
  • ½ dl. vand
  • Pølser (Jeg brugte 7 kyllingepølser - Dem man kan få i bl.a. aldi og føtes)
  • salt, peber, oregano og røget paprika efter behov. 
  • smør til stegning
Fremgangsmåde: 
Steg baconen. Skær radissen og løg i tern, og skær pølserne i skiver. Kog radissen i ca. 5 min, før du hælder vandet fra. Svits herefter løg i smør, og når de har fået lidt farve, tilsætter du pølserne. Når pølserne har fået farve, putter du radissen i. Efter 1-2 min putter du tomatpure i, og røre det godt sammen, herefter tilføjes fløde og vand (Indtil det har den ønsket konsistens). Nu hældes baconen + baconfedtet i, og blandes godt med resten. Nu smager du det til med salt, peber, oregano og røget paprika. Når det smager som det skal, putter du blomkålen i, og lader det koge til blomkålen har den konsistens du ønsker. (Kan være der skal lidt mere fløde i, efter blomkålen er puttet i)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar