Ingredienser:
- 450 gram hakket oksekød
- 200 gram bacon (300 gram ville ikke gøre spor!)
- 3 løg
- 3 fed
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomatpure
- 2 dl. fløde
- tørret oregano
- salt og peber
- En klat smør
Topping:
- Parmasan eller revet ost
- Pølser der er skåret ud
Fremgangsmåde:
Du starter med at hakke nogle løg, som svitses i en gryde med en klat smør. Efter løgene havde fået lidt varme tilsættes det hakkede oksekød. På en pande ved siden af steges baconen, og da det er færdigstegt slukkes der for panden. Nårdet hakkede kød er brunet presses hvidløg og tilsættes. Derefter puttes baconen i (Og stegefedt). Derefter tilsættes hakkede tomater og fløde. Det kan med fordel stå og koge lidt, før det smages til med salt, peber og oregano.
Jeg stegte nogle pølser på en pande ved siden af, som jeg puttede over ved servering. - De kunne også sagtens være kommet i selve kødsovsen (:
Jeg stegte nogle pølser på en pande ved siden af, som jeg puttede over ved servering. - De kunne også sagtens være kommet i selve kødsovsen (:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar