- 4 æg
- 100 g, cremefraiche
- 100 g. mandelmel
- 1 dl. hasselnødder (som laves til mel)
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 2 spsk loppefrøskaller
Fremgangsmåde:
Start med at mal hasselnødderne til mel. Derefter blandes alle ingredienserne og piskes sammen. Lad det stå og hvile i ca. 10 min, så dejen kan samle sig og så væsken kan blive suget. Derefter former du bollerne (Jeg brugte en ske, da det er en klistret dej). Bollerne skal have ca. 20-25 min. ved 180 grader. (Til de er brune)
Jeg toppede dem med lidt hørfrø, før de kom i ovnen.
Og voila nybagte boller! :D
Hvilken mandelmel bruger du? Er det alm hjemmekværnet mandelmel, er det en hjemmelavet affedtet mandelmel, eller er det en købt affedtet mel? Der er jo stor forskel på resultatet hvis man vælger det forkerte. Tror jeg vil bage, når jeg har dit svar.
SvarSletHej.
SvarSletJeg har købt en fra biogan, og så vidt jeg ved er den ikke affedtet. Men synes den virker super alligevel (: Og vil da tro at hjemmemalet mandler vil give nogenlunde det samme resultat (: