Ingredienser:
- 4 æg
- 2 spsk. sukrin
- 1 spsk. sukrin gold
- 30 gram smør
- 20 gram kokosolie
- 1 dl fløde
- 1 tsk. cremefraiche
- 1 tsk. kardemomme
- 3 spsk. loppefrøskaller
- 1 spsk. mandelmel
- 1½ dl. kokosmel (jeg brugte den fiberrige)
- 1 tsk. bagepulver
Fyld/snask:
- 80 gram blødt smør
- 1½ spsk. kanel
- 2½ spsk. sukrin gold.
Pisk æg, sukrin og sukrin gold sammen. Smelt smør og kokosolie, og tilsæt det derefter til æggeblandingen. Tilsæt også fløde og cremefraiche, og pisk det derefter sammen. Derefter tilsættes tørstofferne, som røres let rundt i. Derefter skal det stå og hvile i ca. 10 min, for at fibrene kan suge væske.
Fyldet/topping blandes med en gaffel eller sker, så der ikke er smørklatter i det.
Efter det havde hvilet i 10 min. lavede jeg små kugler af dejen og trykkede dem flade på en bageplade. Det var klart det nemmeste.. Og på den måde er der også plads til mere snask end hvis det skulle være rigtige kanelsnegle. Efter du har lavet små nærmest småkager, så putter du snasken på (så meget som man nu er til).
Det skal bages i ca. 13 min. ved 175 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar